imgfronttop_03

Pensiunea Aristocrat

Pretuim armonia, frumusetea si echilibrul, acestea regasindu-se in alegerile facute pentru fiecare din camerele noastre: mobilier din lemn masiv de stejar, spatii generoase de 16-18 mp, culori si linii alese cu grija.

La Pensiunea Aristocrat va oferim 21 de locuri pentru cazare, dispuse in 9 camere. Cinci camere sunt cu pat matrimonial si pot firezervate in regim single sau matrimonial, doua camere sunt cu 2 paturi individuale si pot fi rezervate in regim twin, iar celelalte doua camere sunt cu un pat dublu si un pat single, cu posibilitatea de rezervare pentru 1, 2 sau 3 persoane.

Facilitatile camerelor includ aer conditionat, baie cu dus si hidromasaj, incalzire centrala, televizor LCD, internet WI-FI gratuit, uscator par, minibar, antena satelit. In plus, oferim clientilor nostri servicii de menajerie gratuita (spalat si calcat diverse efecte civile), transfer aeroport-pensiune gratuit, servicii de secretariat oferite gratuit (fax, imprimanta, scanner), posibilitatea de depozitare a valorilor in seiful de la receptie. Precizam faptul ca toate camerele pensiunii sunt pentru nefumatori (exista o zona speciala pentru fumatori).

Serviciile pensiunii noastre sunt completate de restaurantul cu o capacitate de 150 locuri, sala de conferinte de 100 de locuri, cafe barul de 20 locuri, terasa de 40 locuri si parcarea proprie pentru 40 de masini.

Apreciem unicitatea si individualitatea fiecarui oaspete; de aceeea, inspirati de culorile naturii, am ales pentru camerele noastre cromatici diferite: mov-lila, culoare asociata creativitatii, nobletei si elegantei, pentru 3 din cele 9 camere ale pensiunii. De altfel, in trecut, movul era simbolul aristocratiei. Culoarea vernil, aducatoare de pace, echilibru si armonie, este prezenta in alte 3 camere, iar culoarea crem, relaxanta si calma, in celelalte 3 camere.

Va rugam sa ne contactati pentru oferta de preturi aferente serviciilor de cazare. 

Cazare hoteluri pensiuni

Cazare pensiuni hoteluri Iasi


saloncecilia


partener_genius
descrcare
Cazare vile si pensiuni
Cazare Iasi
ANPC Numar Certificat Clasificare 15928 Portalturism.com